MDRN HOME - Logo & Web Design

Dit is een persoonlijk project wat ik naast Birdie Design heb opgezet. MDRN HOME is een webshop voor moderne wanddecoratie. Ook blog ik hier over interieur design, reizen, tips en nog veel meer. Het leuke van dit project is dat ik al mijn creativiteit er in kwijt kan en al mijn passies samen komen: design, fotografie en reizen.

Producten

Bedrijfsnaam
Logo design  
WordPress Website
Flyer ontwerp

Concept

Over het project

Het logo past in de stijl van de website en wat ik uit wil stralen. Ik verkoop moderne, industriele, minimalistische en abstracte posters, foto’s op canvas en schilderijen. Daarom heb ik het logo clean en simpel gehouden met alleen een woordmerk. Chique en sophisticated.

Deze website is gebouwd met WordPress. Ik heb gebruik gemaakt van het X Theme. Een uitstekend, professioneel thema waar een aantal premium plugins er gratis bij zitten. Qua design kun je nog steeds, binnen de kaders van het thema, helemaal los gaan. Ik heb gekozen voor een modern, strak en minimalistisch design wat ook erg past bij de producten die ik verkoop. Ook in het kleurgebruik komt dit terug: zwart, wit en hier en daar een klein beetje rood.
De webshop draait op het bekende Woocommerce. Een uitstekende plugin die ingewikkelde klusjes heel makkelijk maakt. Veel codeer werk komt er niet bij kijken, maar enkele dingen heb ik zelf aangepast in de code. De zwarte rand aan de onderkant van de menubalk bijvoorbeeld.

Hier beneden zie je het een aantal mock ups van het ontwerp en het complete design van de homepage. Benieuwd hoe de website functioneert? Bekijk de volledige website van MDRN HOME.

Projecten

Clean Up Carwash

Voor de Leeuw Huidenhandel ontwierp ik o.a. een wasprogramma, posters, flyers en meer.

Clean Up Carwash - Ontwerp Wasprogramma Zuil
Scroll naar top